Úvodní slovo

CZ  

Vážení členové sdružení Common a příznivci IBM POWER technologií,

je nám velkou ctí Vás opět po roce pozvat na naši mezinárodní konferenci, která proběhne v atraktivním prostředí hotelu Kurdějov v samém srdci vinorodé jižní Moravy. Jsme velmi rádi, že se nám podařilo prohloubit spolupráci s firmou Avnet, která je nejvýznamnějším IBM distributorem na českém trhu, což umožnilo rozšířit záběr konference i mimo její tradiční náplň. Jak jistě víte, letošní jaro se nese v duchu velkolepého oznámení procesoru POWER8 a na něj navazujících systémů.

Pokud se potřebujete o této problematice dozvědět všechny detaily, neváhejte a vyplňte registrační formulář - počet míst je omezen a nebývalé množství a především kvalita odborných přednášek určitě přitáhne velký počet zájemců.

Přirozeně se letos nezaměříme pouze na nejvýkonnější procesory, ale stejně velká pozornost bude věnována komplexní nabídce IBM hardware i software, přičemž neopomineme ani novinky z oblasti ukládání dat, nejmodernější způsoby programování a jistě potěšíme i velmi dynamicky rostoucí POWER Linux komunitu. Nedílnou součástí programu budou také informace o praktickém využití všech těchto novinek ve Vašem prostředí. Záměrně se vyhýbáme často skloňovaným tématům cloud a big data, protože odpovídající technologie se již dávno staly přirozenou součástí IBM portfolia. Děkujeme firmě Avnet a všem sponzorům za podporu naší konference a upřímně se těšíme na setkání s Vámi při odborných přednáškách i bohatém společenském programu.

 

Dag_Ulehla Igor_Novotny

Dag Ulehla
predseda združenia
Common Slovensko

Martin Janeček
Business Unit Manager
IBM Divize, Avnet s.r.o.

Igor Novotný
předseda sdružení
Common ČR