Pondělí 30. května 2016

CZ  
Pondělí 30. května 2016
Večeřeod 18:00h
Večerní program - koncert - Pink Floyd acoustic duood 19:00h

 

Pink Floyd Acustic Duo
Pink Floyd Acustic Duo
Pink Floyd acoustic duo je netradiční cover band slavné britské art-rockové skupiny. Na rozdíl od jiných, klasických Pink Floyd revivalů se toto uskupení nesnaží co nejvíce přiblížit svým vzorům, nýbrž vyjádřit genialitu a originalitu jejich hudby ve velmi netradičních aranžích a úpravách.

Pouze dvě akustické kytary a dva vokály využívají hudebníci Milan Matoušek, který je vystudovaným a velmi zkušeným hudebníkem a Martin Gregor, zpěvák a kytarista, jenž má s hraním “Floydů” zkušenosti, zejména díky působení v několika českých PF revivalech.
Pink Floyd Acustic Duo

Duo se zaměřuje nejen na klasické skladby z dílny Pink Floyd, ale i na práci jednotlivých členů, a to především na skladby méně známé či opomíjené...

Publicista Jakub Kamberský napsal:
"Toto duo nelze vnímat jako typický revival, ale naopak, jako vcelku originální alternativu k něčemu známému, či očekávatelnému. Z projevu obou muzikantů vyloženě cítíme, že je hraní baví a to i přes omezené možnosti, které dvě kytary představují. Pojímají "Floydovské" kompozice vkusně a tam, kde je to možné, dodržují poctivě sólové party. Hlasovým projevem hravě strčí do kapsy řadu rádoby profesionálů na tzv. hvězdném nebi."

 

{youtube}Q2pKOj8D01w{/youtube}

 

{youtube}oO4ZEudnGTQ{/youtube}